Reizen in paradijs groep Tours p.o. Vak 1289-1011 San José, Costa Rica, la onderbouw curridabat suite #12-F Tel (506) 2274-3231 per fax (506) 2276-3167 Info@travelinparadisecr.com

Costa Rica vakanties

zie Costa Rica via de ogen van Costa ricans.

Wij zijn van plan om u het beste: familie vakanties TRIPs, onvergetelijke wittebroodsweken TRIP's, vakanties pakketten, klasse student TRIP's, aard avonturen, voorjaar breken colli. Door die bijzondere reis naar Bagdad u droom: Spaanse leren onderdompeling voor individuen of groepen, missie TRIP's, Music Group Tours, leren workshops van diverse onderwerpen zoals birdwatching, tropische wetenschappen, de biologische landbouw, ", spraaktelefoniediensten lessen en meer. lezen wat onze Travelers zeggen over ons: getuigschriften.

Onze meest populaire Costa-Rica TRIP's


Costa Rica gerechtelijke vakanties voor gezinnen,
Aard en amateurs honeymooners

Costa Rica Family Vacations   Costa Rica Ecoturism Anad Natural Adventure   Romantic Honeymoon

Familie reis ideeën

 

ecotoerisme & aard amateurs

 

wittebroodsweken paradijs

5 nachten tot tien dagen:
Reizen met jonge geitjes of tieners, uw plan jaarlijkse gezinshereniging met ons. vieren werden in Costa Rica. Wij nemen verzorging van alle details, waardoor u te concentreren op gezond zo leuk, ontdekking en tijd samen.
  6 nachten tot 16 dagen:
 Indien uw belang is in birdwatching en/of een diepere kennis over het tropisch regenwoud, nodigen wij u op zoek naar hier meer aard georiënteerde TRIP's. Samen met onze deskundige gidsen daar u zullen leren over de bos-en ervaring die de natuur.
  7 nachten tot tien dagen:
Costa Rica is één van de meest populaire wittebroodsweken bestemmingen in de wereld, en dat het gemakkelijk te begrijpen waarom. .. prachtige stranden, actieve vulkanen, en maatregelen regenwouden bieden een waar paradijs. onvergetelijke pakketten voor iedere begroting.
         

Meer dan 10 Travelers samen

Costa Rica Group Tours   Student groups or Educational Tours   Incentives Group

Costa Rica groep

 

student groepen en
educatieve
tourneegebied

 

Prikkel groep

Wij helpen u organiseert uw fracties aan Costa Rica: educatieve Tours, familie gerechtelijke vakanties Reunion, senior reizen, groepen van vrienden, begeleide Tours aan Costa Rica.   Leerkrachten, bestuurders en moederluchtvaartmaats-chappijen groepen die ondersteuning educatief werk reizen met ons elk jaar bij het ontwerp afgestemde tourneegebied die aan hun behoeften en begroting.
  We ontwerpen unieke stimulans TRIP's en vergaderingen. Laten we helpen u voorbereiden en cooerdinerende elke afzonderlijke en meest cruciale details van uw stimulerend strategie.
         

Costa Rica Short Vacations
Tortuguero & Manuel Antonio   Monteverde and Manuel Antonio   Guanacaste Beach Relax
5 dagen/4 nacht pakket
tortuguero & arenal
  5 dagen/4 nacht pakket
monteverde en
Manuel Antonio
  5 dagen/4 nacht Pack
guanacaste strandschoenen
Versoepeling strandschoenen tijd

INFO Klik hier ....
Een prachtige combinatie van lushness, fauna en een actieve vulkaan: met dit pakket u zal worden ondergedompeld in de vlakke tropische nat bos uitgenodigd om ervaringen de rijke natuur van de tortuguero kanalen en arenal vulkaan.

 

INFO Klik hier ....
wolken bos in de hooglanden van monteverde zal combineren met de prachtige strand en vlakke woud van Manuel Antonio. verkennen zowel gebieden met een gids te leren over de mangroves, het bos en krijgt meer kans van de fauna kijkcijfers

 

INFO Klik hier ....
zand, zon, verse lucht en warme Oceaan golven wachten voor u hier tot aanvulling uw geest. je geest en lichaam zal natuurlijk vrij te geven stress en de golven zullen voeren zij aan de onderkant van de oceaan. Langs langs de witte zand strand, zwemmen, net versoepelen en aanvullen.

download vrije brochure   download vrije brochure   download vrije brochure
Short Excursion Osa Peninsula   Short Excursion to Bocas Del Toro Panama   Short Excursion to Nicaragua
5 dagen/4 nacht tour
OSA schiereiland
  4 dagen/3 nachten tour
Panama,
bocas del Toro
  4 dagen/3 nachten tour
Granada Nicaragua

INFO Klik hier ....
De zuidelijke Stille oceaan van Costa Rica biedt een grote combinatie van maatregelen stranden, mangroves en uitgebreide vlakke bos. Om OSA bezoek de corcovado nationaal park: de site van de grootste concentratie van biologische steunintensiteit op de planeet Aarde volgens het nationaal geografisch. Dit is de enige nationale park in Costa Rica dat heeft de vier soorten van apen.

 

INFO Klik hier ...
REACH bocas del Toro uit het zuiden van Costa Rica of via een plaatselijke vlucht uit San Jose en terug. De Panamese scherenkust van bocas del Toro is gemaakt van de zes regenwoud vallen eilanden (slechts twee met wegen of diensten), ¨bocas¨ is de ideale ter plaatse te besteden een paar dagen omringd door de natuur. snorkeling, zwemmen en bezoekende spectaculaire stranden perfect voor dat.

 

INFO Klik hier ....
Als u nu al in guanacaste, nemen een uitbreiding naar Nicaragua. bezoek brengen aan de stad van Granada wier charmante koloniale stijl gebouwen doen een cozy sfeer van afgelegen tijden. Reizen naar de oevers van Lake Nicaragua waar een veerboot zal leiden tot u ometepe eiland.

download vrije brochure   download vrije brochure   download vrije brochure.

 

Proud Member Of Costa Rica's National Tourism Chamber (CANATUR)

Costa Rica   Daily Tours Prijzen per / persoon min. 2 personen From May 19Th to Dec 15th, 2015

Reizen TRIP's

FAQ's: zo zou je kunnen afvragen aan.


Over Cr

Wat te doen verpakken: krijgen ideeën over wat u werkelijk moeten laten treden.

Wat ze kunnen Slijtage: vermijd verkeerde kleding dragen.

Onze gespecialiseerde:
Uw beste reizen, gerechtelijke vakanties
Familie TRIP's, geen, educatieve reis, begeleide vlucht.

wittebroodsweken: een prachtige ervaring.

Familie georiënteerde rit: ongeveer doormaakt fascinerend culturen, familie avonturen, familie tourneegebied, kwaliteit keer samen.

Prikkel reizen: creatieve ideeën, adviseringsdiensten voor een thema partij of een bijzondere gebeurtenis.

ecotoerisme: informatie over de geboorteplaats van ecotoerisme.

Familie reizen topbladeren
6 manieren te krijgen dat de meeste van uw gezin reizen begroting.

Vrije Costa-Rica Info video

dollarpariteit
dollar-colones
kopen Verkoop
527.00 539.00
euro omrekeningskoers
dollar-euro
kopen Verkoop
1.2976 1.3276
datum May-15-2015